OPGELET: Gratis verzending vanaf €100

 
 
Yuja Webshop

The Magical Forest - By Jannes Jacobs

00032
€18,15
Op voorraad
1
Productgegevens

Het magische bos Inleiding Het magische bos is een compositie die in 7 delen is geschreven. Ouverture, De magie van de fee, De rivier, Bewaarders van magie, Duistere magie, De adelaar en finale.

Alle delen beschrijven verschillende ontdekkingen die je in een magisch bos kunt vinden.
Ouverture: we wandelen in het bos, voorzichtig maar met gevoel voor avontuur. Al snel ontdekken we de schoonheid en complexiteit van ons magische woud. Er zijn majestueuze beesten, duistere geheimen en prachtige scènes om te ontdekken.
De magie van de fee: Tijdens ons bezoek aan het bos komen we de feeën tegen, deze kleine maar mooie wezens kunnen prachtige liedjes zingen.Het begint vaak met een kleine een of twee feeën die een melodie zingen die het hele bos verwelkomt om mee te zingen in een prachtig lied. De feeën creëren echte muzikale magie door alle wezens in het bos te verenigen met hun prachtige muziek.
The River: Het sprookjesdorp ligt aan een mooie rivier. Kalm en zacht voert de rivier ons dieper het bos in. Aan de oevers van de rivier zien we verschillende kleine dieren genieten van hun dag aan het water.
Bewaarders van magie Aan het einde van de rivier ligt een groot meer met een eiland waar de bewaarders van magie hun huis hebben. Zij zijn de bouwers van het bos en zorgen ervoor dat het magische bos in harmonie blijft bestaan. wanneer een van hun creaties is voltooid, wordt er geweldige muziek gespeeld.
Duistere magie Af en toe krijgt een van de bewaarders van magie duistere gevoelens. Hij staat dan voor het dilemma om op het donkere pad te gaan of op het goede pad te blijven. De donkere magie is erg sterk in het midden van het eiland. Gelukkig voor ons kan de magie de andere delen van het bos niet bereiken.
De adelaar Op de hoogste boom in het bos is een nest van adelaars, ze zijn de meest elegante beesten en nemen je graag mee op een vlucht boven de bomen van het bos.
Finale Het is tijd om terug naar huis te gaan en terug te denken aan al het moois dat we vandaag hebben gezien. Feeën, adelaars, wat een geweldige reis is het geweest. Laten we het verhaal delen en kijken of andere mensen het bos zullen bezoeken.

Video score:

Bewaar dit product voor later

Gratis verzending

Vanaf €100

Snelle levering

Volgende dag verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies